Καλώς ήρθατε...

Καλώς ήρθατε στα ενοικιαζόμενα δωμάτια "ΑΘΗΝΑ",Πανόραμα 360 για το ΑΘΗΝΑ Apartments στην Παλαιόπολη Σαμοθράκης στην Παλιάπολη Σαμοθράκης. Βορειοδυτικά του νησιού και σε απόσταση 6χλμ από το λιμάνι της Καμαριώτισσας, το ευχάριστο περιβάλλον του καταλύματος θα σας μαγεύσει. Ο ακαταμάχητος συνδυασμός της τοποθεσίας του, που διαθέτει παραλία - θάλασσα και βουνό, δίνει πολλές προοπτικές στον επίδοξο επισκέπτη.

Η φιλική αντιμετώπιση μαζί με την φιλοξενία μας, χαρίζουν άνεση και ευκολία κατά τη διαμονή σας στα δωμάτια, καθώς η Σαμοθράκη αποτελεί το ιδανικό μέρος για ξέγνοιαστες, απολαυστικές και χαλαρές διακοπές.

Σε κοντινή απόσταση από τα δωμάτια “ΑΘΗΝΑ” βρίσκονται το Αρχαιολογικό Μουσείο και ο Αρχαιολογικός χώρος της Παλιάπολης, χαρίζοντας πληθώρα ευκαιριών για επισκέψεις και αποδράσεις, ατενίζοντας, ιστορία και φύση.

  • Σαμοθράκη και αξιοθέατα
    Athina Apartments Samothrace Ενημερωθείτε για τους αρχαιολογικούς χώρους, τις φυσικές ομορφιές, τις παραλίες, τους καταρράκτες και της μοναδικής ομορφιάς βάθρες, που μπορείτε να επισκεφτείτε στο νησί της Σαμοθράκης...
  • Online κρατήσεις